Eğitim,

Peyami Safa'nın Cingöz Recai Karakterini Kenan İmirzalıoğlu Canlandıracak

Peyami Safa'nın Cingöz Recai Karakterini Kenan İmirzalıoğlu Canlandıracak

Kenan İmirzalıoğlu’nun merakla beklenen projesi netleşti. Peyami Safa’nın ‘Cingöz Recai’ karakteri bir kez daha perdeye taşınıyor. Yakışıklı hırsızı İmirzalıoğlu canlandıracak.

Kenan İmirzalıoğlu’nun, Peyami Safa’nın Arsen Lüpen’den esinlenerek yarattığı Cingöz Recai karakterine hayat vereceği uzun zamandır konuşuluyordu. İddialar karşısında sürekli “Karar aşamasındayım. Belli olduğu zaman haber vereceğim” şeklinde konuşan İmirzalıoğlu sonunda kararını verdi.

Dizilerin süreleri kısalana kadar herhangi bir yapımda yer almayacağını söyleyen İmirzalıoğlu, yapım şirketi Limon Film’le el sıkıştı. Beyazperde de izleyiciyle buluşacak olan oyuncu, ‘Cingöz Recai’ filminin çekimleri için önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Cingöz Recai Hakkında

Cingöz Recai, Server Bedi’nin en meşhur kahramanıdır. Cingöz dünyaca meşhur Arsen Lüpen’i gölgede bırakan, polisi sinirlendiren, kurnaz, cesur, tahsilli, görgülü, cömert ve kibar bir serseridir. Cingöz helal para kazanan kimselere dokunmayan; fakat haksız yollardan servet sahibi olan zenginlere, haram yiyicilere, akıllara durgunluk veren oyunlarla ders veren birisidir.

Peyami Safa’nın Klasikleri’ne ulaşmak için lütfen burayı tıklayın.