Eğitim,

Engelsiz Bir Dünya Temasıyla Cnr Kitap Fuarı Açıldı

Engelsiz Bir Dünya Temasıyla Cnr Kitap Fuarı Açıldı

Cnr Kitap Fuarı açılış programına Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Engelsiz Dünya Platformu Başkanı Kenan Yabanigül, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış programına Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Engelsiz Dünya Platformu  Başkanı Kenan Yabanigül, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Kalbimizdeki iyilik duygusunun herhangi bir engeli yoktur diyen Bakan Ünal, “İnsanın herhangi bir dönemine odaklandığınızda o zaman sizin için engeller vardır. Nuri Pakdil’in dediği gibi ‘insanı kalbinden tuttuğunuzda’ hiçbir engel kalmaz. Fuarın temel teması ‘Engelsiz Bir Dünya’, engelsiz bir dünya için kalbimizi, zihnimizi yeniden inşa etmek gerekiyor. İnsanoğlunun yeryüzündeki hüzünlü hikâyesi aslında çoğu zaman kendisine oluşturduğu engellerden ibarettir. Kendimize oluşturduğumuz engellerin kalktığı, kendimizle, insanlığımızla, kalbimizdeki iyilik duygusuyla buluştuğumuz ve bu en temel kültürel mirası korumamız temennisiyle kitap fuarının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Damla Yayınevi Olarak Biz de Fuardayız. Hall: 3 Stand No: C04’te tüm kitap dostlarını bekliyoruz.