Eğitim,

Damla Yayınevi 35. TÜYAP Kitap Fuarı İmza ve Söyleşi Bilgileri

Damla Yayınevi 35. TÜYAP Kitap Fuarı İmza ve Söyleşi Bilgileri

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Damla Yayınevi  olarak 35. TÜYAP Kitap Fuarı’nda yazarlarımızla birlikte yerimizi alıyoruz.

Genel olarka fuar hakkındaki bilgiler ise şu şekilde:

Ana temanın “Felsefe ve İnsan” olduğu fuarda Türkiye Felsefe Kurumu ve TÜYAP tarafından özellikle farklı yaş gruplarına yönelik çocuk ve gençlik etkinlikleri düzenlenecek. Çocuklara yönelik “Eğitim Hakkı”, “Farklılıklar”, “Eleştirel Okuma ve Düşünme” üzerine atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Felsefe teması kapsamında yurt dışından çocuk kitabı yazarları Brigitte Labbé ve Oscar Brenifier ise fuarın konukları arasında. Labbé, 18 Kasım Cuma ve 19 Kasım Cumartesi günü çocuklara ve ebeveynlere yönelik iki ayrı atölye çalışması ve söyleşi gerçekleştirecek. Oscar Brenefier ise 13 Kasım Pazar günü çocuklarla felsefe üzerine bir söyleşi düzenleyecek.

Damla Yayınevi 35. TÜYAP Kitap Fuarı İmza ve Söyleşi Bilgileri

İmza ve söyleşi programlarımıza facebook üzerinden ya da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şimdiden tüm kitapseverler davetlidir.

esra-avgoren-imzahasan-basri-bilgin-imzamehmet-nuri-yardim-imzanehir-aydin-imzanurdambayci-imzasara-gurbuz-imzatalip-arisahin-imzaustun-inanc-imzazafer-bilgi-imza

Not: Etkinlikler yazarlarımızın isimlerine göre alfabetik olarak sıralanmıştır.