Eğitim,

15 Temmuz 2016 Darbe Teşebbüsünü Kınıyoruz

15 Temmuz 2016 Darbe Teşebbüsünü Kınıyoruz

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde, devletin içinde yuvalanmış kanlı terör örgütü FETÖ’nün, paralel cuntanın, iş birlikçilerinin ve sempatizanlarının gerçekleştirmeye çalıştığı kanlı darbe teşebbüsü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onurlu duruşu sayesinde ve aynı zamanda hükümetimizin, kahraman güvenlik güçlerimizin ve onurlu halkımızın verdiği mücadele ile can pahasına geri püskürtülmüştür.

Millet olarak bizlere olayın vahametini anlama dirayeti bahşeden, mücadele etme ve direnme gücü veren, böylece 15 Temmuz darbe kalkışmasını püskürtmeyi nasip eden Rabbimize sonsuz şükürler olsun! Şehitlerimize Allah’tan sonsuz rahmet, yaralılarımıza acil ve kalıcı şifalar diliyoruz.

Yaşanan darbe kalkışması sürecinde, kanlı terör örgütü mensuplarının, masum ve silahsız insanlarımıza yönelik nasıl canice eylemler içine girdiğini, milletimizin ve devletimizin kurumlarına bombalarla ve silahlarla nasıl saldırdığını, halkımızın üzerinden tanklarla nasıl geçtiğini, jetler ve helikopterler ile ağır silahlar kullanarak masum sivil halkın üzerine nasıl ölüm saçtıklarını hepimiz yaşayarak gördük.

Bu kanlı teşebbüse tevessül edenleri şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz ve darbecilerin adalet karşısında hesap vererek en ağır bir şekilde cezalandırılacaklarına dair inancımızı güçlü bir şekilde ifade ediyoruz.

Milletimizin Başı Sağ olsun…

Damla Yayınevi